วันนี้เด็ก ๆ ได้รับประสบการณ์การเรียนรู้ที่สนุกสนานในสวนพฤกษศาสตร์ของโรงเรียน เด็ก ๆ เรียนรู้เกี่ยวกับสมุนไพรไทยชนิดต่าง ๆ ซึ่งมีประโยชน์มากมายในชีวิตจริง นอกจากนี้ยังได้เรียนรู้เกี่ยวกับประเทศต่างๆ ทั่วโลกโดยใช้แผนที่กับคุณครูย์สเต็ป และในตอนบ่ายเด็ก ๆ ยังได้ลงมือทำเทียนหอมไล่ยุง ด้วยความสนุกสนาน

Mataneedol Winter Camp October 7th 2019 Today our Grade students experienced some fun active learning in the school botanical garden. During the morning they learned about the different types of Thai herbs which have many uses in real life. They also learned about the different countries around the world using an atlas with Teacher Steph. In the afternoon the students made an aromatic candle which helps to repel mosquitos