Mataneedol Winter Camp #36 Today in the morning , The children are playing Fishing Thai Alphabet Activity game and then they 're have fun to learning English about Halloween Day with T.Chuck .
In the afternoon , The children are learning how to make Play dough with T.Ann

กิจกรรมแคมป์ศิษย์รักต้อนรับฤดูหนาวครั้งที่ 36 ระดับอนุบาล วันนี้ในตอนเช้า เด็กๆสนุกสนานกิจกรรมบริหารสมองฝึกทักษะการจำพยัญชนะไทยด้วยเกมตกปลา จากนั้นเด็กๆสนุกสนานกับการเรียนภาษาอังกฤษเกี่ยวกับ วันฮาโลวีน และในตอนบ่าย เด็กๆเรียนรู้วิธีการทำแป้งโดย์ไร้สารเคมมีกับคุณครูแอนค่ะ#MataneedolSchool